Onze Voordelen

Bereikbaarheid

Vragen over een product, of heeft u een andere vraag? Licht Installatie staat (bijna) altijd voor u klaar. Op werkdagen zijn wij van 7:00 tot 21:00 bereikbaar. In het weekend van 9:00 tot 17:00. Klik hier voor de contactpagina

Direct uit voorraad

Door ons 2500 vierkante meter grote magazijn kunnen wij alles uit voorraad leveren. Dit resulteert in snelle leveringen en de mogelijkheid op grote aantallen.

24/7 afhalen

Bij licht installatie bieden we de unieke mogelijkheid om 24/7 af te halen in onze nachtsluis. Morgenvroeg voordat u op klus gaat even snel die twee spotjes ophalen? Geen probleem!

Morgen in huis

Voor 14:00 besteld? Morgen in huis! Vandaag nog iets nodig? Wij bieden ook de mogelijkheid op express levering, neem hiervoor contact op met onze klantenservice.

Technische ondersteuning

Door meer dan 20 jaar ervaring in de verlichting kunnen wij u een perfect advies geven. Van driver tot inbouwspot, wij denken met u mee om samen het beste resultaat voor de klant neer te zetten.

Garantie

Bij Licht Installatie bieden wij tot 5 jaar garantie op onze producten. Dit omdat wij de kwaliteit op onze producten willen en kunnen waarborgen. U vind de garantie in de product specificaties.

Neem contact met ons op

Eén van onze medewerkers staat je graag te woord.

Klanten beoordelen ons met een