Over Licht Installatie

Wat wij doen

Bij Licht Installatie werken wij dag en nacht om u zo goed mogelijk van dienst te zijn. Wij bieden een brede lijn aan enkel hoogwaardige producten die wij direct uit voorraad kunnen leveren.

Bij Licht Installatie koopt u direct in bij de groothandel. Dit resulteert onder andere in snelle levering. Doordat u direct bij de groothandel koopt. Kunnen wij gemakkelijk grote aantallen direct leveren.

Centraal in Nederland

Wij zijn gevestigd in de Lightboxx in Nijkerk. Een centraal in Nederland en direct gelegen aan de A28. Hier kunt u uw bestelling afhalen in onze nachtsluis die dag en nacht open is.

Voor de montage kunnen de bestelde materialen opgehaald worden. Zo kunt u voorbereid op pad voor de uitvoering.

Technische kennis

Al meer dan 20 jaar hebben wij kennis van ons vak. Wij zijn 15 uur per dag bereikbaar om u te ondersteunen. Dit zorgt ervoor dat wij u altijd de best mogelijke ondersteuning kunnen bieden over al onze producten. Vraag over een van onze producten? Neem hier contact met ons op.

Ook kunnen wij u een perfect advies geven over wat wij denken dat het beste bij uw wensen past. Van driver tot inbouwspot, wij denken met u mee om samen het beste resultaat neer te zetten.

Klanten beoordelen ons met een