Over Licht Installatie

Wat wij doen

Bij Licht Installatie werken wij dag en nacht om onze installateurs zo goed mogelijk te helpen. Wij bieden een brede lijn aan enkel hoogwaardige producten die wij direct uit voorraad kunnen leveren.

De spullen leveren wij, de installatie doe jij. Bij Licht Installatie staat de installateur centraal. Wij geloven in ons eenvoudige platform waarin in een installateur zelf zijn spullen uitzoekt. Na de bestelling gaan wij direct aan de slag en bent u snel en goed voorbereid op de klus van morgen.

Centraal in Nederland

Wij zijn gevestigd in de Lightboxx in Nijkerk. Een centraal in Nederland en direct gelegen aan de A28. Hier kunt u uw bestelling afhalen in onze nachtsluis die dag en nacht open is.

Voor de montage kunnen de bestelde materialen opgehaald worden. Zo kunt u voorbereid op pad voor de uitvoering.

Technische kennis

Al meer dan 20 jaar hebben wij kennis van ons vak. Wij zijn 15 uur per dag bereikbaar om u te ondersteunen. Dit zorgt ervoor dat wij u altijd de best mogelijke ondersteuning kunnen bieden over al onze producten. Vraag over een van onze producten? Neem hier contact met ons op.

Ook kunnen wij u een perfect advies geven over wat wij denken dat het beste bij uw wensen past. Van driver tot inbouwspot, wij denken met u mee om samen het beste resultaat voor de klant neer te zetten.

Klanten beoordelen ons met een