Retourneren

Voorwaarden retourneren

Zijn er kosten verbonden aan het retourneren? 

Indien je een verkeerd product hebt besteld of niet blij bent met je bestelling, dan betaal je slechts de verzendkosten om je bestelling naar ons te retourneren. Deze kosten dien je bij het versturen van je pakket bij een PostNL, GLS, of DHL punt te betalen. De verzendkosten worden niet door ons vergoed. Heb je het verkeerde artikel ontvangen? Dan vergoeden wij uiteraard wel de verzendkosten.

Voor producten die dusdanig beschadigd zijn of gebruikssporen bevatten die verder gaan dan die nodig zijn om de werking, kenmerken of aard van het product vast te stellen, ben je aansprakelijk. Hiervoor behouden wij ons het recht om kosten in rekening te brengen.

Tot wanneer kan ik het product retourneren? 

Je hebt het recht om binnen een termijn van 30 dagen de overeenkomst te ontbinden. De herroepingstermijn verstrijkt 30 dagen na de dag waarop jij of een door jou aangewezen derde, die niet de vervoerder is, het/de product(en) fysiek in bezit krijgt. Om het/de product(en) te retourneren, moet je ons via een ondubbelzinnige verklaring (bijvoorbeeld schriftelijk, per post, fax of e-mail) op de hoogte stellen. Hiervoor kun je gebruikmaken van (bij voorkeur) bovenstaand formulier of het modelformulier voor herroeping. Je retouraanvraag is geldig als je binnen de termijn van 30 dagen de artikelen aan ons hebt verzonden of als je binnen 30 dagen je retour aan ons hebt gemeld. Nadat je ons op de hoogte hebt gesteld van je herroeping, moet je binnen 14 dagen de artikelen aan ons terugsturen.

Hoe en wanneer krijg ik mijn geld terug?

Als je gebruik maakt van het retourrecht, dan ontvang je alle betalingen die je op dat moment hebt gedaan, inclusief de leveringskosten. Wij betalen het gehele aankoopbedrag (inclusief eventuele verzend- en betaalkosten) zo snel mogelijk, maar uiterlijk binnen 14 dagen terug na ontvangst van de herroepingsmededeling. Wij mogen echter wel wachten met terugbetaling totdat we de producten hebben ontvangen, of tot het moment dat je aangetoond hebt deze te hebben opgestuurd. Het te crediteren bedrag wordt gestort op het IBAN nummer waarmee je je bestelling hebt betaald.

Hoe moet ik het product retourneren?

Je retourneert je bestelling met dezelfde vervoerder als waarmee het pakket geleverd is. De meeste pakketten worden door GLS geleverd. Deze pakketten kunnen alleen retour gestuurd worden via een PostNL pakketpunt. Het product dient te worden teruggestuurd met alle geleverde toebehoren en -indien redelijkerwijs mogelijk- in originele staat en verpakking. Wij adviseren daarom altijd de verzenddoos en originele pakking zorgvuldig open te maken, zodat je deze eventueel weer kunt gebruiken om de bestelling terug te sturen.

Wanneer moet ik de producten retour sturen?

De producten die je retour wilt sturen, moeten binnen 14 dagen nadat je een retouraanvraag bij ons hebt ingediend naar ons verstuurd of bij ons magazijn afgeleverd zijn. Retourneren is gratis wanneer je gebruik maakt van onze retourprocedure en retourneert via PostNL. Je ontvangt hiervoor een ticket-/antwoordnummer wanneer je bovenstaand formulier invult. Uiteraard kun je de producten ook via een andere vervoerder retourneren, dan zijn de kosten wel voor jou.

Kan ik mijn bestelling aan de chauffeur geven of omruilen?

Dat is helaas niet mogelijk.

Hoe word ik op de hoogte gehouden van mijn retourprocedure?

Je ontvangt per e-mail een bevestiging wanneer wij de producten retour hebben ontvangen en de retourzending in behandeling wordt genomen.

Mijn bestelling is niet compleet of beschadigd, wat te doen?

Als er iets niet klopt met de bestelling die je hebt ontvangen of (een deel van) de bestelling is beschadigd, neem dan contact op met onze klantenservice. Wij adviseren je wat je kan doen en helpen je direct het probleem op te lossen!

Hebben jullie een retourenbalie?

Je kunt de producten terugbrengen of retourneren bij onze retouren balie in Nijkerk. Maak hiervoor wel even een afspraak met onze klantenservice.

Licht Installatie
Pelenerf 14
3861 PR Nijkerk

Klanten beoordelen ons met een